Παρόλο που ο προϋπολογισμός για τη φροντίδα των παιδιών τους (νταντάδες, δάσκαλοι, ιδιωτικά τζετ κ.τ.λ.) ξεπερνάει τα δέκα εκατ. δολάρια ετησίως, τα παιδιά του διάσημου ζεύγους Brad Pitt και Angelina Jolie δε δίνει καμία σημασία και προτιμά μια… βόλτα με το μπαμπά στο πάρκο!

Ο Brad πήγε με τα δίδυμά του, Knox και Vivienne στο πάρκο, βγήκε φωτογραφίες μαζί τους και έπαιξε στις κούνιες και τις τσουλήθρες μαζί τους…

Το ζεύγος σχεδιάζει να μετακομίσει σε ένα κάστρο αξίας 39 εκατ. ευρώ κάπου στη νότια Γαλλία και να σταματήσουν κάπως τη… νομαδική ζωή τους, έχοντας το ως βάση, για να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα πιο σταθερό περιβάλλον!

Μάλιστα, στα άμεσα σχέδιά τους είναι και η άμεση μείωση του κόστους φροντίδας τους! Εκτός από τα 5 εκατ. δολάρια που ξόδεψαν σε ιδιωτικά αεροπλάνα για τις μετακινήσεις τους, το διάσημο ζευγάρι πέρυσι ξόδεψε 900.000 δολάρια σε μία νταντά για κάθε ένα από τα παιδιά!

Αφήστε που η διατροφή των Maddox (9 ετών), Pax (7 ετών), Zahara (6 ετών), Shiloh (4 ετών) και των διδύμων τους στοιχίζει περί τα 36.000 δολάρια!