Μόλις ένα 24ωρο πριν τον βασιλικό γάμο η Κέιτ Μίντλετον συγκεντρώνει τα περισσότερα «κλικ» στο Yahoo! αφήνοντας τον Αμερικανό πρόεδρο και τη Lady Gaga να τρώνε τη σκόνη της.

Αλλά και σε σχέση με τον γαλαζοαίματο μέλλοντα σύζυγό της η Κέιτ είναι πιο… περιζήτητη, καθώς οι αναζητήσεις που την αφορούν στις ΗΠΑ και τη Βρετανία είναι διπλάσιες από αυτές για τον Ουίλιαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον «προκαλεί μεγαλύτερη προσοχή στις ΗΠΑ και από τον ίδιο τον πρόεδρο Ομπάμα, την Λέιντι Γκάγκα, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, την Μπρίτνεϊ Σπιρς και άλλες διασημότητες», τονίζει το Yahoo!.

Όμως το Yahoo διευκρινίζει πως αυτήν την εβδομάδα διαφαίνεται και μια άλλη τάση: πολλοί αναζητούν πληροφορίες για την Τσέλσι Ντέιβι, φίλη του πρίγκιπα Χάρι, μικρότερου αδελφού του Γουίλιαμ. «Τα χτυπήματα για την Τσέλσι αυξήθηκαν κατά 3.713% τις τελευταίες ημέρες», λέει εκπρόσωπος του δικτύου.

Οι πιο συχνές ερωτήσεις που θέτουν οι χρήστες του διαδικτύου είναι: »ποιος θα είναι ο επόμενος βασιλιάς της Βρετανίας;», «τι τίτλο θα έχει η Κέιτ Μίντλετον όταν παντρευτεί τον Γουίλιαμ;» και «τι ώρα είναι στο Λονδίνο;»…