Λίγο πριν βάλει τα παπούτσια του χορού και ανέβει στη σκηνή του «Dancig with the stars», η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για τη συμμετοχή της και την έκθεσή της στο κοινό.

«Είναι δύσκολες μέρες. Είμαι άνθρωπος που πεισμώνει μεν, αλλά και απογοητεύεται. Τώρα λέω «Χριστέ μου, θα βγω και θα γίνω ρεζίλι». Πρώτη φορά πιάνω τον εαυτό μου να μην έχει αυτοπεποίθηση. Γιατί έχεις άλλη αυτοπεποίθηση όταν γυμνάζεσαι και έχεις έλεγχο στο σώμα σου και άλλη όταν απέχεις, όπως εγώ που έχω να γυμναστώ τρία χρόνια, ενώ ήμουν πάντα πολύ fit. Εγώ είχα συνηθίσει να πέφτω με τα μούτρα στη γυμναστική και στον αθλητισμό, να μην έχω τραύματα και επιπτώσεις. Τώρα ζορίζεται πολύ το σώμα μου, είναι σαν να έχει σκουριάσει. Έχουν αλλάξει πολύ η ευλυγισία μου, η ελαστικότητά μου, η αντοχή μου, το πώς ελέγχω το σώμα μου, το πώς το ακολουθώ, το πώς του επιβάλλομαι», λέει στο περιοδικό «Down Town» αναφορικά με τις πρόβες του show.

«Με αγχώνει η έκθεση στο κοινό, υπό την έννοια ότι ξέρω πως θα κριθώ», δηλώνει ενώ αποκαλύπτει πως έλειπε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας από τη ζωή της, και γι’ αυτό δέχθηκε να συμμετάσχει.
« Το show θα λειτουργούσε και ως ψυχοθεραπεία για μένα. Αυτή την αλλαγή που εγώ ζητούσα δεν μπορούσα να τη βρω στο καθημερινό μου κάδρο, μέσα στη δουλειά, σε ό,τι ζούσα μέχρι τότε, και το Dancing μπορεί να με κάνει, με κάποιον τρόπο, να ευθυμήσω. Να απασχολήσω το μυαλό μου.»