Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τόσο την Τένια Μακρή, όσο και το μοντέλο Γιώργο Μανίκα, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στα σπίτια τους την ώρα που κοιμόντουσαν. Το μοντέλο στάθηκε τυχερό, καθώς οι κλέφτες το έβαλαν στα πόδια, ωστόσο η Τένια Μακρή δεν είχε την ίδια μοίρα.

Η ψυχολόγος άκουσε το συναγερμό της να χτυπά στις 4.10 το πρωί, αλλά φοβήθηκε να βγει από το υπνοδωμάτιο της, αφού είναι η τρίτη φορά που διαρρήκτες εισβάλουν στο σπίτι της. «Μπήκαν από την πόρτα της κουζίνας. Ήταν κλειδωμένη, αλλά έκαναν χειρουργική επέμβαση αφαιρώντας τον αφαλό της πόρτας. Ο συναγερμός άρχισε να χτυπά, οι κλέφτες φοβήθηκαν, άρπαξαν την τσάντα μου που βρήκαν μπροστά τους, όπου μέσα είχα τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έφυγαν», εξομολογήθηκε στην Espresso. Αυτή τη φορά οι «ποντικοί» της πήραν το αυτοκίνητό της, προσωπικά αντικείμενα και χαρτιά που ήταν στην τσάντα της.

Παρόμοια εμπειρία είχε και ο Γιώργος Μανίκας, αφού άκουσε τα ξημερώματα ένα θόρυβο στο σπίτι του. «Εκείνη την ώρα παραβίαζαν την πόρτα της βεράντας για να μπουν μέσα. Με είδαν, όμως, να κατευθύνομαι προς το μέρος τους και εξαφανίστηκαν», είπε για την απόπειρα κλοπής, ενώ συμπλήρωσε ότι «έχει μαχαίρι στο σπίτι για να μπορέσει να αμυνθεί αν συμβεί κάτι τραγικό».