Οι προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν τις Αρχές στην ενεργοποίηση του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 για αρκετές περιοχές της Ελλάδας μεταξύ των οποίων και η Αττική.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η προγραμματισμένη για απόψε, 1η Απριλίου, έξτρα εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Hotel Ερμού δεν θα πραγματοποιηθεί. Η διεύθυνση του χώρου εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας ότι η ακύρωση οφείλεται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με στόχο την προστασία των θαμώνων που θα ταξίδευαν για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.
Η ίδια η Άννα Βίσση, θέλοντας να επικοινωνήσει προσωπικά με τους θαυμαστές της και να ξεκαθαρίσει πως η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή παρά την ημέρα, ανήρτησε το δικό της σχόλιο πάνω στην επίσημη ανακοίνωση:
«Μακάρι να ήταν ψέμα αλλά δεν είναι!»
