Η Μαρία Αναστασοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Pet Stories» και θυμήθηκε την περίοδο που έφυγε από τη ζωή, ο αγαπημένος της σκύλος. Όπως είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έκανε να επιστρέψει στο σπίτι της, 28 ολόκληρες μέρες.

Η ίδια είχε μεγαλώσει με τον «Σωτήρη» όπως ήταν το όνομα του σκύλου της και η απώλεια είχε σκορπίσει θλίψη στην ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της. 

«Όποιος έχει χάσει το ζωάκι του μπορεί να καταλάβει τη συζήτηση που θα κάνουμε. Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς τι είναι αυτό που νιώθεις εκείνη τη στιγμή» είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Ο Σωτήρης ήταν σνομπ πολύ, ήθελε τον χώρο του, ήταν λίγο μη μου άπτου, ήξερε ότι ήταν γοητευτικός και φοβερά ευαίσθητος και ιδιόρρυθμος. Μπορεί να ήμασταν στο σαλόνι και να έφευγε να πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα και να κοιτούσε από την μπαλκονόπορτα δύο ώρες.

Ήρθε από πολύ νωρίς στη ζωή μου, ήταν 3 μηνών. Ένα ιπποποταμάκι πολύ μικρό, ήταν η πρώτη φορά που είχα σκυλάκο. Τον είχα 8.5 χρόνια! Για τη συγκεκριμένη ράτσα είναι μια ηλικία που αρχίζουν και υπάρχουν θέματα».

«Ο Σωτήρης έφυγε πολύ ξαφνικά, για εκείνον πολύ καλό γιατί δεν κατάλαβε τίποτα. Έπαθε ανακοπή, ήταν ελάχιστα τα περιθώρια αντίδρασης. Μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο ζώων, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, έδωσε 2-3 ανάσες και έφυγε.

Γυρίσαμε μετά από 28 ημέρες στο σπίτι, δεν μπορούσαμε. Μέναμε στο ξενοδοχείο, οι δικοί μας άνθρωποι μας έφερναν κάποια ρούχα. Όταν μπαίνεις στο σπίτι είναι χειρότερο από αυτό που έχει συμβεί».