Το πρωί της Παρασκευής 30 Μαΐου, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τη διαρροή revenge porn βίντεο.

Η γνωστή influencer έφτασε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, αποφεύγοντας ωστόσο να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες κατά την άφιξή της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Buongiorno» και τη δημοσιογράφο, Πολυξένη Καραμίχα, οι δικηγόροι της πλευράς των κατηγορουμένων ζήτησε αποχή από τα καθήκοντά τους και η έδρα διέκοψε για 20 λεπτά για να αποφασίσει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί σήμερα το δικαστήριο. 

Τελικά, η δίκη αναβλήθηκε για τις 10 Νοεμβρίου με την Ιωάννα Τούνη να τονίζει: «Θέλω μόνο δικαίωση, τίποτα άλλο. Είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία, ελπίζω να γίνει άμεση λήξη της υπόθεσης και με ένα αίσιο τέλος να καταδικαστούν οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τη διαρροή του προσωπικού μου υλικού. Είναι κάτι το οποίο μου έχει στοιχίσει στο παρελθόν και συνεχίζει να μου στοιχίζει. Θα ήθελα ιδανικά να το κλείσω όλο αυτό και να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το νομικό κομμάτι με τις αναβολές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να διευκρινίσω ότι σε μια τέτοια υπόθεση θα μπορούσα να αιτηθώ μεγάλη χρηματική αποζημίωση, δεν έχω ζητήσει ούτε ένα ευρώ. Δεν θέλω να πιστέψει κανείς ότι το κάνω για τα χρήματα. Για μένα είναι μια υπόθεση που με έχει αλλάξει ως άνθρωπο, μου έχει στοιχίσει απεριόριστα, την ψυχική μου υγεία. Αν μπορεί η υπόθεσή μου να είναι η απαρχή για να λάβουμε σοβαρά κακοποιητικές υποθέσεις και γυναίκες που έχουν ζήσει το αντίστοιχο, ζουν στο περιθώριο ή να έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία, θέλω ο δικός μου αγώνας να μην πάει στράφι και να βγει κάπου καλά».