Δίχασε η απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως, ο Απόστολος Λύτρας να αφεθεί ελεύθερος, μετά την ομολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Άμεση ήταν η παρέμβαση του Αρείου Πάγου όπου διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα για τις ενδεχόμενες ευθύνες δικαστικού και εισαγγελικού λειτουργού, αναφορικά με τις ενέργειες τους στο στάδιο της προδικασίας στην υπόθεση του δικηγόρου, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση μέσα από την εκπομπή της στο «Happy Day» και τόνισε ότι οι Αρχές, με αυτήν την αντιμετώπιση απέναντι στον γνωστό ποινικολόγο, στέλνουν το λάθος μήνυμα.

«Επειδή έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο, θα πω κάτι ανθρώπινα και όχι σαν δημοσιογράφος, είναι σαν να πέρασαν το λάθος μήνυμα οι αρχές. Υποτίθεται ότι υπάρχει ένας αυστηρός νόμος, υπάρχουν οι γυναικοκτονίες και ένας άνθρωπος επειδή παραδέχεται τον ξυλοδαρμό και λέει ότι θα πάρει βοήθεια, τελειώνει εκεί η ιστορία; Δεν πρέπει να περάσουμε ένα πιο αυστηρό μήνυμα στους κακοποιητές; Κι αν την είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω και είχε πεθάνει, θα ήταν η πρώτη φορά, αλλά θα ήταν η μοιραία. Δεν το λέω για τα πρόσωπα, αλλά υποτίθεται ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να σταματήσουμε την έμφυλη βία, τις γυναικοκτονίες, την κακοποίηση» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.