Με ανάρτησή του στο προφίλ που διατηρεί στα social media, ο Χάρης Ρώμας αποχαιρέτισε τον συνεργάτη του Χάρη Χατζηγεωργίου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή από την επάρατη νόσο.

«Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος; Με πόσα «να» και πόσα «θα» που ψιθυρίζει ο θάνατος σβήνει ασυλλόγιστα μια ολόκληρη ζωή; Είναι τελικά μικρή η αιωνιότητα!» αναφέρει στο συγκινητικό του post, επικαλούμενος τους στίχους του Αντώνη Φωστιέρη.

Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα:

«ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος; Με πόσα «να» και πόσα «θα» που ψιθυρίζει ο θάνατος σβήνει ασυλλόγιστα μια ολόκληρη ζωή; Είναι τελικά μικρή η αιωνιότητα!

Με αυτούς τους στοίχους του Αντώνη Φωστιέρη αποχαιρετούμε έναν νέο άνδρα, τον #ΧάρηΧατζηγεωργίου που απεβίωσε μετά από πάλη με την επάρατο ασθένεια, συμμετέχοντας όπως μπορούμε στην τεράστια οδύνη των οικείων του», γράφει ο Χάρης Ρώμας.

«Η σκέψη μας είναι κοντά τους και ιδιαίτερα κοντά στη σπουδαία φίλη μας, την μητέρα του.

Η γυναίκα αυτή ήταν πάντα ένας από τους φωτεινούς φάρους του Χαλανδρίου από όποιον θεσμικό ρόλο και αν προσέφερε στα κοινά και επιπλέον προσέφερε ανυπολόγιστη ψυχική στήριξη στην παράταξη μας και σε εμένα προσωπικά.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για αυτή την δοκιμασία που της επεφύλασσε η ζωή», καταλήγει ο Χάρης Ρώμας στη συγκινητική του ανάρτηση στο Instagram.

Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα