Πιο ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών, των παικτών και των υπόλοιπων κριτών του MasterChef. Στον αποψινό τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής, καλεσμένος ήταν ο διεθνούς φήμης Chef, Andoni Luis Aduriz, με τον οποίο ο Λεωνίδα Κουτσόπουλος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, κάτι το οποίο επανέφερε στην μνήμη του και τα μάτια του βούρκωσαν.

«Εγώ, παιδιά, έτσι αγκαλιάζομαι με τον σεφ γιατί το 2008, παλιά, είχα πάρει το αυτοκίνητο από δω και είχα στείλει ένα μέιλ στο εστιατόριο του σεφ. «Θα κοιμάμαι στο πάρκινγκ μέχρι να με πάρετε» έγραφε το μέιλ. Πήγα και είχα την τύχη να βρεθώ δίπλα στον σεφ για όσο καιρό» εξομολογήθηκε αρχικά, με μάτια βουρκωμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απευθυνόμενος τόσο στους δυο φιναλίστ όσο και σε όλους τους υπόλοιπους πρώην παίκτες του φετινού MasterChef.

«Συζητάμε για έναν από τους τιτανομεγιστοτεράστιους, όχι μόνο στο επάγγελμα. Εγώ, επειδή το έχω βιώσει και προσωπικά, οφείλω να το μοιραστώ. Και σαν άνθρωπος. Όσοι είχαν και είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε και την τιμή να υπάρξουμε έστω και για λίγο δίπλα του, το πόσα πήρα φεύγοντας… ήταν τα πολλαπλάσια».

«Για πολλά πράγματα, όχι για τις συνταγές. Οι συνταγές υπάρχουν και στα βιβλία. Άλλα είναι αυτά που καταλαβαίνεις και στην πορεία ότι είναι τα πιο σημαντικά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να συστήσει αμέσως μετά τους δυο φιναλίστ του MasterChef, Χριστίνα και Λευτέρη στον σεφ Andoni Luis Aduriz.

Δείτε το βίντεο: