Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια και τα δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρουν πως βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο τόσο σε ψυχικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή που ήταν όσο βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν παίρνει τα φάρμακα που της έχουν συνταγογραφήσει οι γιατροί και οι εναλλαγές στη διάθεσή της ανησυχούν τους θαυμαστές της.

Στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται ολόγυμνη μέσα στη θάλασσα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε: «Γεια στον κώ@@ μου».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στην τραγουδίστρια και επικαλείται το ΤΜΖ, φέρεται ότι είναι τελείως απομονωμένη και επικίνδυνα ασταθής. Η τραγουδίστρια έχει ξοδέψει μια περιουσία και βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο πτώχευσης. Η τραγουδίστρια πηγαίνει στη Γαλλική Πολυνησία περίπου μια φορά τον μήνα και ξοδεύει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια σε κάθε ταξίδι της.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Σημειώνεται ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τέθηκε υπό την κηδεμονία του πατέρα της με δικαστική εντολή το 2008, κατά την οποία ο πατέρας της είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλες τις αποφάσεις που αφορούσαν την Μπρίτνεϊ έως το 2021.