Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο James Καφετζής ανέβασε στο Instagram ένα φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμές από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο James Καφετζής γράφει πως την πρώτη φορά που συμμετείχε στο Survivor θα είχε αποχωρήσει νωρίτερα εάν δεν υπήρχε ο Γιώργος Λιανός και εκφράζει την αγάπη του για τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή και αφήνει αιχμές για μοντάζ στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η ανάρτηση του James

«The Last Dance! Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανό που εκτός από #1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor. Για να είμαι ειλικρινής εάν δεν ήταν ο Λιανός το 21 θα είχα αποχωρήσει πολύ νωρίτερα.

Πάμε τώρα στον σκέτο, όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον Γιώργο Γκιουλέκα, παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε. Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό γιατί δεν είχε προσωπικό λογαριασμό για να είναι έτοιμο όταν βγει. Κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό πού του έβαλα.

Αυτή την φορά το απόλαυσα και χάρηκα που το μοιράστηκα με τον Γιώργο Γκιολέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή (έχεις μαζέψει 10 προίκες με τόσες φορές που έχεις μπεί, #1 νύφη στην Ελλάδα πλέον), τα λέμε στον τελικό. Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος, αλλά το πώς ορίζεται το τέλος, νομίζω είναι πάντα σχετικό».