Σε συνέντευξή της, με αφορμή την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές, η Δώρα Τσαμπάζη στάθηκε στην πολυσυζητημένη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα η οποία και τον οδήγησε εκτός του συγκεκριμένου ευρωψηφοδελτίου.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή των αμοντάριστων δηλώσεων του δημοσιογράφου, η Δώρα Τσαμπάζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι σας τιμά σαν εκπομπή που δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές και στο αμοντάριστο υλικό. Ίσα ίσα που βρίσκω και άλλα προβληματικά σημεία αλλά δεν θέλω να τα αναλύσω. Θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή στη μάχη των Ευρωεκλογών ρίχνονται πολύ σπουδαίες γυναίκες, όπως η Σοφία Μπεκατώρου, αλλά και η Κωνσταντίνα Κούνεβα».

«Δεν ξέρουμε σε ποια θέση ήταν ο κ. Παπανώτας, αυτά είναι διαρροές. Εγώ, ας πούμε, δεν ξέρω την θέση μου στην Κεντρική Μακεδονία. Δεν το ξέρω. Ξέρω από ράδιο αρβύλα, από δημοσιογράφους, ότι είμαι πρώτη ή δεύτερη. Δεν έχω μάθει όμως ακριβώς την σειρά των σταυρών γιατί το κόμμα αποφάσισε αυτά να μην τα κοινοποιήσει».

«Οπότε, αν έχει κάτι διαρρεύσει στα κανάλια, ο Παπανώτας μπορεί να ήταν και πρώτος αλλά μπορεί να ήταν και τελευταίος και να μπήκε στο παρά πέντε. Αυτά τα είπαν οι δημοσιογράφοι αλλά το κόμμα επίσημα αποφάσισε ότι δεν θα βγάλει τα αποτελέσματα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Δώρα Τσαμπάζη σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Fay’s Time του ΣΚΑΪ.

Δείτε τις δηλώσεις της στο ακόλουθο βίντεο: