Ξένια Καλογεροπούλου και Μιμή Ντενίση αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Φέρτη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Η Ξένια Καλογεροπούλου παντρεύτηκε τον Γιάννη Φέρτη το 1963 και έμειναν μαζί έως το 1972. Η Μιμή Ντενίση ήταν η δεύτερη σύζυγος του ηθοποιού, από το 1981 έως το 1988. Από το 2001 έως τον θάνατό του, ο Γιάννης Φέρτης ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό, Μαρίνα Ψάλτη.

Οι δύο γυναίκες, Μιμή Ντενίση και Ξένια Καλογεροπούλου, αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Φέρτη με τρυφερά λόγια.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, η Ξένια Καλογεροπούλου συνδέθηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και είπε για τον άλλοτε σύζυγό της: «Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…».

Αργότερα, η Ξένια Καλογεροπούλου περιέγραψε στην εκπομπή «Happy Day» τα δύσκολα που πέρασαν μαζί με τον Γιάννη Φέρτη και πόσο αγαπιούνταν τόσο ως παντρεμένοι, όσο και μετά το διαζύγιό τους. Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να θυμηθώ δύο πράγματα να σας πω. Το ένα είναι ότι όταν εγώ έχασα την όρασή μου, ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε ότι θα έχανε το μυαλό του. Και ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιο τρόπο. Κι ένα άλλο, επειδή είχα πολλές αποβολές, εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του Γιάννη και του λέω “Γιάννη, μόνοι μας, οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας, το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη” και μου είπε ο Γιάννης “ναι, αγάπη μου, ελπίζω και εγώ, εσύ να πεθάνεις εσύ πρώτη” γιατί είχε πολύ χιούμορ».

Το αντίο της Μιμής Ντενίση στον Γιάννη Φέρτη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μιμή Ντενίση θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στον πρώην συζύγό της, Γιάννη Φέρτη.

«Ήταν αυτός που μ’ έκανε να αγαπήσω το θέατρο. Να πιστέψω στον εαυτό μου. Αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι εγινα. Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα και δημιουργία. Σήμερα έφυγες, αλλά δεν σ’ αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου! Όπως κι όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κι είναι πολλοί! Όλο το θέατρο πενθεί για εσενα. Αγαπημένε μου» σημείσε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.