Ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη βρέθηκε ο Αναστάσης Ροϊλός, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον ALPHA. Κατά τη ροή της κουβέντας, μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στην απουσία του πατέρα του στο μεγάλωμα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναστάσης Ροϊλός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορώ να πω ότι η έλλειψη του πατέρα με έκανε να εκτιμώ τις δυναμικές γυναίκες. Γιατί σίγουρα μια γυναίκα, η οποία μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της, είναι πάρα πολύ δυναμική. Είναι ένας μαχητής της ζωής, γενικά αλλά και ειδικά στην κοινωνία στην οποία ζούμε και ειδικά σε εκείνη την εποχή».

«Έχω πάρει μόνο καλά παραδείγματα και εκτίμηση. Την μητέρα μου την θαύμασα αφού μεγάλωσα γιατί κατάλαβα τι έχει κάνει για μένα. Έχω ξαναπεί ότι δεν συγκρίνω καθόλου τον εαυτό μου με κάποιον ο οποίος έζησε την απώλεια. Είναι κάτι πολύ πιο σκληρό να χάνεις έναν πατέρα, μια μητέρα, το παιδί σου σε πολύ χειρότερες περιπτώσεις. Αυτή είναι η απώλεια, εγώ όμως δεν βίωσα κάτι τέτοιο οπότε όλα καλά».

«Βίωσα την απουσία αλλά μεγάλωσα ως ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. Ήταν δηλαδή εγγεγραμμένο μέσα μου από πολύ νωρίς» πρόσθεσε με σαφήνεια, εν συνεχεία, ο Αναστάσης Ροϊλός στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.