Για την τραπ μίλησαν ο Light, ο Trannos και το FY ενώ στο τραπέζι της προετοιμασίας με σκοπό να περάσει σύντομα στο στάδιο της παραγωγής, βρίσκεται ένα πρωτότυπο για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο talent show, που στο επίκεντρό του θα βρίσκονται ράπερ και τράπερ.

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε στα γυρίσματα του trailer και συνάντησε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή.

«Η μουσική μας είναι πολύ παρεξηγημένη», είπε ο Light σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής 7/4.

«Ίσως το σόου αυτό να είναι καλή ευκαιρία να δουν ότι δεν είμαστε αναγκαστικά “κακοί”. Όλοι ξεκινήσαμε με ένα όνειρο και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Το “Fame Story” μου άρεσε ως διαδικασία αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι το να είσαι σε μια κριτική επιτροπή. Από τη μία έχεις το ελεύθερο της γνώμης σου αλλά δίνεις αφορμή σε όποιον θέλει να σε σχολιάσει αρνητικά» επεσήμανε.

«Το σόου αυτό είναι στο αντικείμενό μου και δεν θα κάνω σχόλια του τύπου “δεν ξέρω το τραγούδι ή ποια είναι η Ντερμπεντέρισσα”», συμπλήρωσε.

«Η τραπ δεν έχει μόνο κακά πράγματα, έχει και καλά» λέει ο Trannos

Από την πλευρά του, ο Trannos επεσήμανε: «Ετοιμάζουμε ένα πρότζεκτ πολύ μεγάλο, θα ξεκινήσει σύντομα στην τηλεόραση.

Η τραπ δεν έχει μόνο κακά πράγματα, έχει και καλά. Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι είναι περίεργο, αλλά αυτό είναι κάποιες φορές και καλό».

«Μας δείχνουν με το δάχτυλο ως τους “κακούς”» τονίζει ο FY

Ο FY ανέφερε: «Είμαι 7 – 8 χρόνια σε αυτόν τον χώρο, πιστεύω ότι κάτι έχω μάθει ώστε να μπορέσω να προσφέρω στην κριτική επιτροπή.

Η ραπ μουσική είναι πολύ αδικημένη, μας δείχνουν με το δάχτυλο ως τους “κακούς” και αυτό έχει καταντήσει “τσουβάλιασμα”. Θέλουμε να δείξουμε μέσα από το σόου τι πραγματικά είναι η ραπ σε όσους είναι προκατειλημμένοι με αυτό το είδος μουσικής».