Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε καλεσμένος χθες στην εκπομπή, «Με αγάπη Χριστιάνα», στην Κύπρο, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύντροφό του, Ανδρομάχη, αλλά και το πώς είναι να δουλεύουν μαζί.

Ο τραγουδιστής δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την κοπέλα του: «Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι ερωτικό για την Ανδρομάχη, γιατί τη γνώριζα σε φιλικό επίπεδο και επειδή ο καθένας διατηρούσε άλλες σχέσεις. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάξω ερωτικά στα μάτια ποτέ», αλλά όλα άλλαξαν, όταν δούλεψαν μαζί: «Έφτασε, λοιπόν, ο χρόνος να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι. Εγώ τη θεωρώ μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και έτσι, λοιπόν, βγάλαμε και το τραγούδι, γιατί είμαστε μαζί και θεωρώ πως θα είμαστε για πολλά χρόνια μαζί».

Ο ίδιος αποκάλυψε πότε ήταν η στιγμή που άρχισε να έχει αισθήματα: «Ένα κλικ έγινε σε εμένα βασικά. Ήμασταν στο μαγαζί κι εγώ είχα ένα καμαρίνι, που ήταν λίγο μεγάλο, κι ερχόταν η Ανδρομάχη και καθόταν μαζί με τα άλλα παιδιά. Λέγαμε ό, τι βλακεία μπορούσες να φανταστείς. Δεν μας περνούσε από το μυαλό. Μία ημέρα, που ήταν να πάμε για ποτό, την κοίταζα και κατάλαβα όχι ότι μ’ αρέσει εξωτερικά, γιατί εξωτερικά πάντα πίστευα ότι είναι μια ωραία κοπέλα, αλλά δεν άφηνα τον εαυτό μου να το δει αυτό, γιατί ήταν φίλη μου· αυτό που κατάλαβα είναι ότι, επειδή αφεθήκαμε λίγο, ταιριάζανε οι ψυχές μας και τα μάτια μας».

Σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, για τη δουλειά μας. Ήδη μένουμε και μαζί».

Δείτε το βίντεο: