Στο After Dark καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά ήταν το βράδυ της Παρασκευής (18/2) ο Γιώργος Λιβάνης και απάντησε στις πιο καυτές ερωτήσεις του παρουσιαστή που του έγιναν στο Εξομολογητήριο.

«Σεξ, φαγητό, ύπνος» έτσι ιεραρχεί τις ανάγκες του.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μία γυναίκα είναι το πρόσωπό της. «Είναι κάτι που μου τραβάει την προσοχή, από εκεί και πέρα συνεχίζει το σκανάρισμα».

Εάν ήταν γυναίκα για ένα 24ωρο θα έβγαινε έξω να δει τι ανταπόκριση έχει στους άνδρες αλλά και πώς νιώθει μια γυναίκα στο επίμονο, ίσως και άβολο φλερτ και τα κοιτάγματα των αρσενικών.

Έχει βγει ραντεβού πολλές φορές με θαυμάστρια, με κοπέλες που τις έχει γνωρίσει λόγω επαγγέλματος και μέσα από τα social media.

Στη ζωή του δεν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση από όσο ξέρει. Θύμα, όμως;

«Έχω κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου με βάση τους τον σεβασμό και την εκτίμηση οπότε πιστεύω ότι όπως εγώ δεν έκανα κάτι ούτε εκείνες έκανες κάτι σε εμένα. Απλά χωρίσαμε γιατί ήρθε ένα τέλμα. Τώρα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει. Στις σοβαρές μου σχέσεις δεν έχω νιώσει ποτέ άσχημα. Δεν θα το έκανα επίτηδες να χαλάσω μια σχέση, να γίνω εγώ θύτης και το τρίτο πρόσωπο».

Τελευταία φορά που έκλαψε με λυγμούς ήταν πριν από 10 χρόνια, όταν έχασε τη ζωή του ο κολλητός του φίλος μπροστά του. Από καρδιά, στο σπίτι του.

Το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για μία γυναίκα ήταν να… ταξιδέψει με αεροπλάνο για χάρη της και πολλές φορές και μάλιστα νύχτα, παρά την φοβία του για τα αεροπλάνα.

Η ιεραποστολική στάση θα μπορούσε άνετα να λέγεται «Λιβάνης», γιατί έχεις τον έλεγχο, όπως δήλωσε και όσο για την πρώτη του σεξουαλική επαφή κράτησε… 3 λεπτά! «Ήταν όταν πήραμε το Euro».

Όσο για ένα ιδιαίτερο περιστατικό στην πίστα που θυμάται, απάντησε: «Είμαι άνθρωπος επικοινωνιακός με τον κόσμο και κάποια πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος θαμώνας στο μαγαζί, τα εκλαμβάνω με ωραίο mood. Κάποια στιγμή με τράβηξε μια κοπέλα, με φίλησε την ώρα που ήμουν στην πίστα και μου έριξε και το ποτό της πάνω μου. Άλλοι συνάδελφοι ενοχλούνται, εγώ όχι. Όπως παίζει ο κόσμος, παίζω και εγώ εκείνη την στιγμή».

«Το ξανθό με τραβάει και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη που κάναμε και μαζί το βίντεο κλιπ στο τελευταίο τραγούδι («Όσα έχω ζήσει») είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα» δήλωσε στην ερώτηση να υποδείξει μια σέξι Ελληνίδα.

Έχει κάνει σεξ σε καμαρίνι; «Ναι, να πώ ψέματα; 10 χρόνια δουλεύω!»

Στην ερώτηση για το αν ψάχνει τον εαυτό του στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Λιβάνης απάντησε πως το κάνει για να δει τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνον, αναφερόμενος και στην περίοδο που το όνομά του είχε ακουστεί μαζί με το Survivor.

«Εμένα δεν με έχει πειράξει, δεν ένιωθα ότι βάλλομαι, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έπεσαν τόσο πολύ τα φώτα πάνω μου και ένιωθα την ανάγκη να υπερισχύσει η μουσική από κάτι άλλο και έτσι λοιπόν προσπάθησα να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω και κατάφερα να το φέρω σε ένα σημείο ώστε να μην πανικοβληθώ και κάνω κάτι λάθος».

Το μέγεθος μετράει; Φυσικά απάντησε.