Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη μίλησε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου στο κανάλι «Raw House» στο YouTube. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πιο ακραίο περιστατικό ζήλιας που έχει βιώσει.

«Το δικό μου περιστατικό δεν θα το πω ζήλια, θα το πω οριοθέτηση. Επειδή ένα κορίτσι δεν έχει καταλάβει ότι εδώ υπάρχει σχέση και θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές για πρώην του συντρόφου της.

«Έπαιρνε φίλους, έστελνε μηνύματα, μόνο εμένα δεν είχε πάρει. Της έστειλα μήνυμα από τον λογαριασμό μου, είναι πρώην σχέση, δεν καταλαβαίνει, έχει πρόβλημα. Της είπα να το κόψει όλο αυτό και κατέληξε πολιτισμένα, αφού της είπα ότι, αν χρειαστεί κάτι, είμαι εγώ εδώ».

Ωστόσο, όπως είπε η τραγουδίστρια, παρόλο που νόμιζε ότι το θέμα έχει τελειώσει, η κοπέλα τους ξαναενόχλησε. «Πρόσφατα ξαναενόχλησε. Δεν με άκουσε. Αυτό έγινε πριν από τέσσερις μήνες. Την επόμενη φορά που θα ενοχλήσει, θα ενοχλήσω κι εγώ αυτόν που πρέπει, για να της βάλω φρένο. Είναι κακό να βάζεις τα όριά σου;», είπε κλείνοντας.