Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από έμφραγμα το οποίο υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του Just2Us στο οποίο συμμετέχει μαζί με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τραγουδιστής έμεινε 8 λεπτά χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλός του ενώ η σύζυγός του εύχεται να περάσει γρήγορα αυτή η άσχημη περιπέτεια.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εκτός από τα αγαπημένα του πρόσωπα, βρίσκεται και το ταίρι του στο J2US, Τραϊάνα Ανανία, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να την παίρνουν τηλέφωνο και να την ρωτούν για τον Δημήτρη Κόκοτα.

«Παρακαλώ οι δημοσιογράφοι να σεβαστείτε τη σιωπή μου και να σταματήσετε να με καλείτε στο τηλέφωνό μου. Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν συνεχιστεί αυτό ή να αλλάξω αριθμό. Δεν πρόκειται να μιλήσω σε κανέναν σας. Αυτό που κάνετε δε βοηθάει τον Δημήτρη. Αφήστε τον ήσυχο. Αντί να ψάχνετε τι να γράψετε…Προσευχηθείτε», έγραψε στην ανάρτησή της.