Διασωληνωμένος για τέταρτη ημέρα παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά την ανακοπή που υπέστη την περασμένη εβδομάδα στις πρόβες του «J2US».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», του έγιναν δύο αξονικές και δεν φαίνεται να υπάρχουν βλάβες μετά την ανακοπή καρδιάς. Γι’ αυτό, οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν τα επόμενα 24ωρα, ώστε να διαπιστωθεί και κλινικά η καλή εικόνα του τραγουδιστή.

«Οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι και μας συνιστούν να έχουμε υπομονή» είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

«Δεν είχε κανένα θέμα, καμία ενόχληση, καμία ένδειξη κούρασης. Ευτυχώς είναι υγιής οργανισμός» προσθέτει.

«Παραμένω αισιόδοξη. Εύχομαι να τον δω να γυρίζει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο» συγκλονίζει η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

«Ήταν οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό»

Ο τραγουδιστής έμεινε οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

«Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις» είπε σχετικά ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό»

«Χθες το απόγευμα έγινε μια πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια. Σήμερα θα προσπαθήσουν για δεύτερη φορά να τον ξυπνήσουν», πρόσθεσε.