Για την εμπειρία της από την συμμετοχή της στην Eurovision το 2008 μίλησε η Καλομοίρα η οποία φιλοξενήθηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Πέμπτης (14/03).

«Πάντα πάω με το ένστικτό μου. Τη βραδιά πριν την τελική υποβολή των τραγουδιών για τη Eurovision, είχα βάλει τα κλάματα σαν μωρό, γιατί αποφάσισα να τα αποσύρω. Δεν κατηγορώ κανέναν, ίσως φταίω κι εγώ αλλά πάντα πάω με το ένστικτό μου, κάτι μου έλεγε να μη τα στείλω. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος, το μέλλον θα δείξει», δήλωσε η Καλομοίρα και πρόσθεσε: «Όταν συμμετείχα στη Eurovision δε νομίζω ότι με δυσκόλεψε κάτι, γιατί μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, έτσι έχω μάθει, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Είχαμε όλοι έναν στόχο. Για μένα, το πιο δύσκολο ήταν όταν γινόταν η διαδικασία επιλογής στην Ελλάδα».

«Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision. Δεν θα το ξεχάσω αυτό αλλά δε θέλω να θάψω κανέναν. Να είναι καλά όλοι. Δεν νομίζω ότι έφταιγε η ΕΡΤ, ίσως ευθυνόταν ο άνθρωπος της ΕΡΤ», αποκάλυψε για πρώτη φορά στη συνέχεια η Καλομοίρα και πρόσθεσε: «Το θέμα όμως, είναι ότι εγώ τότε ήμουν μικρή και αλλιώς φανταζόμουν ότι θα είναι η σόουμπιζ, μου πήρε χρόνια να καταλάβω το παιχνίδι. Περίμενα, ότι μετά την τρίτη θέση που έφερα και έδειξα ότι αξίζω, ότι κάτι θα άλλαζε, αλλά δεν αλλάζει τίποτα τελικά… Το θέμα είναι να πιστέψεις εσύ ότι αξίζεις. Εμένα μου πήρε 20 χρόνια να το καταλάβω».