O Άρης Μακρής κάλεσε σήμερα την Άννα Μαρία Βέλλη να «αποκαλύψει τον κακοποιητή της» τονίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που την κακοποίησε. Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε ότι όσα έχει καταγγείλει η Youtuber δεν αφορούν αυτόν ή αν εννοεί τον ίδιο να ακολουθήσει τη νομική οδό.

«Παρακαλώ να βγει και να πει ότι δεν εννοεί εμένα ή αν εννοεί εμένα να ακολουθηθεί ο νομικός δρόμος, να βγει η δικαίωση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Όταν αυτό απέκτησε μεγαλύτερη διάρκεια, επαναλήφθηκε και πια υπήρχε μια περιγραφή χωρίς να ειπωθεί το όνομα που μπορούσε να συνδυαστεί και άρχιζαν να συνδυάζουν την είδηση με το όνομά μου, ενώ ξεκίνησαν τα αντίστοιχα σχόλια και τα μηνύματα. Δεν μπήκα στη διαδικασία να επικοινωνήσω μαζί της. Ήταν μια ιστορία που έχει τελειώσει για μένα. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη φήμη. Δεν είχαμε χωρίσει και πολύ καλά. Όχι βέβαια υπό τη μορφή που περιγράφεται ή νομίζει ο κόσμος. Δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία ούτε κάποια σχέση. Όπως όλα τα ζευγάρια, είχαμε ωραίες στιγμές αλλά και άσχημες. Εντάσεις, τσακωμούς, αλλά ποτέ σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς από κανέναν», είπε αρχικά ο Άρης Μακρής.

Σε ό,τι αφορά τη στοχοποίησή του ως κακοποιητή είπε: «Όλο αυτό ξεκίνησε πολύ αφηρημένα χωρίς να ειπωθεί όνομα και όλα αυτά λίγο λίγο συγκροτήθηκαν και στοχοποιήθηκα εγώ από τον κόσμο, όλο και πιο πολύ με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις. Και πια δεν μπορούσα πλέον να τα αγνοήσω και κλήθηκα να πάρω θέση, ενώ δεν ήθελα καθόλου».

«Επειδή υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου, ότι “α, μιλάει μάλλον για τον Άρη”, όλο αυτό έχει δημιουργήσει αρνητικά αποτελέσματα εις βάρος μου. Στα επαγγελματικά μου, στην οικογένειά μου. Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα στο αν αναφέρεται σε εμένα. Η μητέρα μου ξέρει πολύ καλά τι παιδί έχει μεγαλώσει και τι παιδεία του έχει δώσει», συνέχισε.

Επιπλέον ο ηθοποιός και τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνος ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη.

«Αν την είχα μπροστά μου, θα της έλεγα ότι όλο αυτό έχει πάρει τεράστια διάσταση. Δηλώνω ανοιχτά σε όλους ότι, αν εκείνη έχει κακοποιηθεί, δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής. Παρακαλώ την ίδια ώστε να καθαρίσει και εμένα η θέση μου. Έχει γίνει ένα λαϊκό δικαστήριο. Είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Μου είχε μιλήσει για μια κακοποιητική σχέση, αλλά δεν ήξερα κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εγώ βλέπω αυτή τη στιγμή μια κοπέλα που βγαίνει έξω και λέει την ιστορία της, ότι έχει πέσει θύμα σε μια κατάσταση. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά βλέπω μια συνεχή αναπαραγωγή ως προς αυτό. Επίσης, λέει ότι δεν βγαίνει μόνο για την ίδια, το κάνει και ως παράδειγμα και σε άλλους να βρουν τη δύναμη. Πάρα πολύ ωραία μέχρι εδώ. Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν το προχωράει;».

Παράλληλα, κάλεσε την Άννα Μαρία Βέλλη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση: «Παρακαλώ να βγει και να πει ότι δεν εννοεί εμένα ή αν εννοεί εμένα να ακολουθηθεί ο νομικός δρόμος, να βγει η δικαίωση», είπε κλείνοντας.