Για το θέμα της κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της το οποίο επανήλθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες, ρωτήθηκε ο Βαγγέλης Περρής από την ρεπόρτερ του Open, Δήμητρα Τσαούση για την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου».

«Δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, είδα όμως αργότερα μπροστά μου την Άννα Μαρία. Ήταν ένας άνθρωπος κακοποιημένος μπροστά μας, υπέφερε, έψαχνε τον τρόπο να μην υποφέρει και να προφυλαχθεί», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής και πρόσθεσε: «Το βασικό της μέλημα ήταν πώς θα βρει έναν τρόπο να μην της ξανασυμβεί».

«Είπα ότι δεν θα αναφερθώ στον κύριο Μακρή, τελεία. Δεν με ενδιαφέρει η ανάρτησή του. Με ενδιαφέρει ότι πέρασε δύσκολα η Άννα Μαρία και ότι δεν θέλω να ξαναπεράσει κάτι αντίστοιχο. Αυτό είναι το θέμα», επισημαίνει σε άλλο σημείο ο Βαγγέλης Περρής.

«Έχω επικοινωνία μαζί της, μιλήσαμε και χθες μαζί. Είπαμε τα δικά μας τα… εσωτερικά. Τη στηρίζω και με στηρίζει», κατέληξε στις δηλώσεις του για την Άννα Μαρία Βέλλη ο Βαγγέλης Περρής.

Απαντώντας χιουμοριστικά σε ερώτηση για τις διαφωνίες που έχει στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει: «Για το… φαινόμενο Λιάγκα είστε υπεύθυνοι εσείς οι δημοσιογράφοι, που του έχετε δώσει πολύ αέρα. Πρέπει να τον… μαζέψετε».