Ξέσπασμα έκανε η Σοφία Μουτίδου κατά όσων δεν «ύψωσαν» τη φωνή τους για το θέμα των Τεμπών αλλά και το κίνημα Metoo, μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα. «Δεν φτάνει που οι influencers έγραψαν το ψήφισμα για τα Τέμπη στα αρ…α τους, όσοι σιώπησαν είναι εγκληματικοί» φαίνεται να λέει η ηθοποιός.

Η ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στο κίνημα Metoo: «Ξέρετε πόσες κοπέλες έβαζαν τις κορδέλες του Metoo, ήταν βιασμένες και δεν πήγαν να πάρουν το μέρος των κοριτσιών που πήγαν στα δικαστήρια; Έμαθα ότι ένας μ…ς από αυτούς έκανε κάτι φρικτό σε μία συνάδελφο, εκείνη δεν εμφανίστηκε πουθενά αλλά έβαλε την κορδέλα του Metoo. Την πήρα βιντεοκλήση και της είπα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.

“Ξέρεις τι, έχω τη μάνα μου” μου απάντησε Τι σχέση έχει η μάνα σου που θα μάθει ότι ο μ…ς σε υποτίμησε; Ή βγάλε από το προφίλ σου τη γ…κορδέλα. Βγάλτε από τα προφίλ σας το ψήφισμα για τα Τέμπη, δεν θέλουμε τέτοιες ψήφους. Σκουπίδια, ψυχικά σκουπίδια. Υπάρχουν άνθρωποι που θίχτηκαν που η Μαρία Καρυστιανού βγήκε να μιλήσει».

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου συζητήθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να εκφέρει την άποψή του.

«Νομίζω ότι η Σοφία έχει ιδρυματοποιηθεί σε ένα δικό της κόσμο, εκείνον του Youtube, καλά κάνει, βγάζει και λεφτά. Ζει σε αυτόν τον δικό της ηλεκτρονικό – διαδικτυακό μικρόκοσμο πια ή μεγαλόκοσμο, δεν το κρίνω. Αλλά τώρα, πολύ βαρείς οι χαρακτηρισμοί. Και τέλος πάντων, στο Metoo που το έχουμε κάνει καραμέλα, όποια γυναίκα αισθάνθηκε πήγε να καταγγείλει, όποια δεν αισθάνθηκε δεν πήγε. Ο καθένας το βίωσε διαφορετικά, γιατί πρέπει να βγαίνουμε και να κουνάμε το δάχτυλο για το πώς ο καθένας το βίωσε;».

Με αφορμή όσα είπε η Σοφία Μουτίδου για τα Τέμπη και τις αναρτήσεις των influencers, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την ηθοποιό, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

«Νομίζω ότι η Σοφία Μουτίδου έχει ιδρυματοποιηθεί σε έναν δικό της κόσμο, αυτόν του YouTube, που από ό,τι κατάλαβα και καλά κάνει βγάζει λεφτά και ζει σε αυτόν τον δικό της ηλεκτρονικό μικρόκοσμο πια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.