Ο Μανώλης Μητσιάς παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, καθώς μίλησε μαζί με τον γιο του, Μίλτο.

«Με τη σύζυγό μου μετράμε 55 χρόνια κοινής πορείας, όσο είναι η καριέρα μου. Θυμάμαι ότι ως νέος γονιός είχα πολλή δουλειά και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Όμως η γυναίκα μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια πολύ επάξια. Τον Μίλτο τον είχε να μην τον ακουμπήσει ο αέρας», είπε ο Μανώλης Μητσιάς.

«Είναι γεγονός ότι θα τον ήθελα πιο πολύ, όμως είναι ένας δοτικός και συντροφικός πατέρας. Όταν έπρεπε, στις μεγάλες αποφάσεις μου, έδωσε βροντερό παρών», ανέφερε από την πλευρά του ο γιος του σπουδαίου ερμηνευτή.

«Ο πατέρας μου ξυπνούσε Κυριακή πρωί μετά το ξενύχτι και με πήγαινε για μπάσκετ στον Πανιώνιο. Από μικρός που ήμουν, θυμάμαι να έρχεται στο σπίτι μας ο Χατζιδάκις, ο Γκάτσος και ο Θεοδωράκης. Στα 10 μου χρόνια συνειδητοποίησα πως ο Μανώλης Μητσιάς είναι ο πατέρας μου αλλά εκείνος μου έλεγε να είμαι ταπεινός», πρόσθεσε στη συνέχεια ο γιος του Μανώλη Μητσιά.

«Ήθελα ο γιος μου να έχει να φάει. Δεν είχε τα προσόντα να γίνει τραγουδιστής κι έτσι έγινε οδοντίατρος», σχολίασε ο Μανώλης Μητσιάς στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.