Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής απάντησε στο κολακευτικό σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη πως «έχει ομορφύνει» το τελευταίο διάστημα. «Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει γεμίσματα και δεν θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, τα πράγματα είναι καλύτερα» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου για το σχόλιο που έλαβε από την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η φράση αυτή αποτέλεσε αφορμή για ένα λεκτικό «παιχνίδι» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή στον «αέρα» του «Πρωινού» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης (21/02).

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στις άλλες εκπομπές λέγοντας: «Υπάρχει μια συζήτηση σε εξέλιξη, πάρα πολύ σοβαρή και σε άλλες εκπομπές, για το πόσο γελάμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Πέρασε τα δικά μας όρια και το πρόβλημα άλλων εκπομπών και άλλων παρουσιαστών είναι αν και κατά πόσο γελάμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Πραγματικά, αν υπογράψω καινούριο συμβόλαιο με άλλο κανάλι θα βάλω έναν όρο να μετράνε πόσο γελάω και να αυξάνονται τα χρήματα που παίρνω σε αυτήν την εκπομπή. Έχει πει κανείς σε κάποιον ότι εμείς εδώ πληρωνόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να γελάει. Από πού προκύπτει ότι εμείς εδώ πληρωνόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να γελάει; Στο τέλος τέλος, πληρωνόμαστε για να γελάμε όταν βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής της εκπομπής».

Και κάπου εκεί ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε: «Έχεις τις ομορφιές σου σήμερα Γιώργο» με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Έχω βγάλει τα… τέτοια, γι’ αυτό». Ο Βαγγέλης Περρής θέλοντας να… μαζέψει τα… «τέτοια» ανέφερε: «Τα γυαλιά».

Λίγη ώρα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram σχολίασε το συγκεκριμένο «καρφί» με τη λιτή φράση: «Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο… Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στο σχόλιό της, ποστάροντας και ένα emoji που υποδεικνύει εμετό και αηδία.