Ο Γιώργος Παπακώστας έπεσε για δεύτερη φορά μέσα σε έναν σχεδόν χρόνο θύμα ληστείας, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο εστιατόριο που έχει στη Νέα Σμύρνη. Ο γνωστός σεφ και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, δημοσίευσε στα social media, βίντεο από την ώρα που ανήλικοι προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα με τη βία από το μαγαζί του.

Ο ίδιος αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι έβγαλαν μαχαίρι σε έναν υπάλληλό που ήταν εκεί κατά τη διάρκεια της ληστείας.

«Υπάρχει μία συμμορία από κάποια παιδιά μικρής ηλικίας τα οποία έχουν κάνει την Νέα Σμύρνη λίγο σαν παιδική χαρά και δημιουργούν προβλήματα σε όλα τα καταστήματα. Εμένα μπήκαν πέρυσι 28 Ιανουαρίου και τώρα πάλι, δηλαδή ένα χρόνο και κάτι μετά» ανέφερε αρχικά ο σεφ και πρόσθεσε: «Το καλό είναι ότι το μαγαζί είχε κλείσει δεν είχε κόσμο μέσα μόνο ένα υπάλληλο είχα αλλά όπως και πέρυσι ήξεραν τα παιδιά πού είναι τα κατατόπια έκανα το μαγαζί άνω κάτω. Έβγαλαν μαχαίρι στον υπάλληλο της κουζίνας για να μην πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, απλά τρόμαξε το παιδί. Μετά πήγαν κατευθείαν στο γραφείο και για να μη χασομερούν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, το πήραν μαζί τους».