Για μια αλλόκοτη ιστορία που έζησε με τον Σάκη Ρουβά μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της ZoePre. Όλα ξεκίνησαν όταν η φίλη της, Κατρίνα Τσάνταλη, έψαχνε ένα παντοτινό σπίτι για κάποιες «ψιλοκαμμένες κότες» που είχε στο καταφύγιό της.

Αρχικά, η ηθοποιός ανέφερε πως εκτιμά και θαυμάζει πολύ τον Σάκη Ρουβά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό με τον τραγουδιστή: «Απλώς έχουμε συστηθεί με τον άνθρωπο. Αυτή η “ομορφιά” κάθε καλοκαίρι, φωτιές… Μου λέει η Κατρίνα “Τι θα κάνω, έχω βρει κάτι κότες, οι μισές είναι ψιλοκαμμένες, τους κάνουμε θεραπεία. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του Σάκη Ρουβά, έχει κήπο και κοτέτσι“».

Ξαφνιασμένη η Τόνια Σωτηροπούλου, αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον Σάκη Ρουβά. «Επικοινώνησα μέσω Instagram, του γράφω “Σάκη, γεια σου, εύχομαι να είσαι καλά. Είναι πολύ παράλογο αυτό που θα διαβάσεις και θα καταλάβω, αν δεν μου απαντήσεις. Βρήκαμε κάτι κότες και επειδή έχεις κοτέτσι μπορείς να τις φιλοξενήσεις; Θα τις πάρουμε πίσω”. Μου απάντησε, σαν να το περίμενε χρόνια αυτό το μήνυμα, “Βεβαίως, θα καλέσεις τη γειτόνισσά μου, γιατί εμείς λείπουμε“».

Όπως ανέφερε η ίδια, ο Σάκης Ρουβάς όντως κράτησε τις ταλαιπωρημένες κότες στον κήπο του, όπως επίσης και δύο γαλοπούλες. Μεταγενέστερα, σε ένα γύρισμα που είχε η Τόνια Σωτηροπούλου με τη σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη, το μοντέλο της είπε: «Καλά, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καλά πλάσματα είναι». Εκείνη ρώτησε αν έχουν ακόμη τα ζωάκια στον κήπο τους, με την Κάτια Ζυγούλη να απαντά: «Είναι δικά μας, η γαλοπούλα μπαίνει και μέσα».

@zoepreofficial

Νέο #κριμα με το μεγαλύτερο τρολ της Ελλάδας @toniasotiropoulou ❤️‍🔥 #krima #zoepre #podcast #youtube

♬ original sound – Zoe Pre