Για τη σχέση του με τον πατέρα του μίλησε σε συνέντευξή του ο Μέμος Μπεγνής. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε δεν τα έβρισκε μαζί του γιατί ήταν το μοντέλο του «Ελληνάρα» που ο ηθοποιός σιχαίνεται.

«Ισχύει ότι το πρώτο κατεστημένο με το οποίο ήρθα σε κόντρα ήταν ο πατέρας μου» είπε ο ηθοποιός στο Hello σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του Alpha «Happy Day».

«Έτσι μεγάλωσε, δεν τον κατηγορώ. Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι ανατράφηκαν σε πατριαρχικές οικογένειες. Ο Ελληνάρας που εγώ σιχαίνομαι είναι αυτό το μοντέλο. Εγώ ωστόσο πάντα έλεγα τη γνώμη μου, πολύ περισσότερο όταν πάτησα στα πόδια μου και ανεξαρτητοποιήθηκα. Και δεν έχω μετανιώσει» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Παράλληλα ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε, ότι η συγχώρεση, έχει μεγάλη σημασία για εκείνον και σχετικά με το έαν έχει συγχωρέσει τον πατέρα του, είπε: «Πρέπει να συγχωρούμε τους ανθρώπους ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσά μας. Η μνησικακία όμως σωματοποιείται και βγαίνει εναντίον μας, μπορεί με ψυχολογικά προβλήματα, με σοβαρή ασθένεια, με πολλούς τρόπους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η συγχώρεση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη σε κάποιες περιπτώσεις, κάνει καλό πρώτα απ’ όλα σε εμάς».