Ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε, ενώ σχολίασε και τη στάση της Εκκλησίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα είπε πως «νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Το μόνο που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να διώχνουν τον κόσμο από την εκκλησία και δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο. Δεν μπορεί να λέμε τέτοια πράγματα όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια».

«Πρέπει να είναι ανοιχτές οι πόρτες και οι αγκαλιές (της Εκκλησίας), για να πάει όλος ο κόσμος. Δεν θα κρίνουμε ποιος είναι τι», τόνισε ο ηθοποιός που όπως έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν έχει στενή σχέση με τη θρησκεία.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολα να επιβιώνει ένας ηθοποιός, όπως και σε όλες σχεδόν τις δουλειές. Ειδικά όταν δουλεύεις τρεις μήνες στο θέατρο και κάθεσαι έξι», είπε ο Κωστής Σαββιδάκης σε άλλο σημείο των δηλώσεων.

«Έχω νιώσει πολλές φορές ότι έπιασα πάτο οικονομικά. Ζήτησα δανεικά από φίλους, συγγενείς. Νομίζω ότι όλοι το έχουν περάσει, τουλάχιστον στον δικό μου χώρο. Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα λεφτά να πάρω τσιγάρα και ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχα να πάω να πιω έναν καφέ», πρόσθεσε στη συνέχεια.