Ο ηθοποιός Γιώργος Κέντρος έδωσε μια επιλεγμένη τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι μια φορά έφυγε από δουλειά που δεν τον ικανοποιούσε και για αυτό τον λόγο δυσκολεύτηκε να βρει άλλη σύντομα.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» δήλωσε πως «δεν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, όχι, σε εσάς όμως ήρθα επειδή σας βλέπω και σας εκτιμώ, Το λέω γιατί είμαι προσεχτικός. Κάποια στιγμή δεν με ικανοποιούσε κάτι και είπα στον σκηνοθέτη “ευχαριστώ πάρα πολύ, προτιμώ να μείνω άνεργος” και έφυγα».

«Είπα δηλαδή ότι φεύγω και έτρωγα χυλοπίτες, που μου έστελνε η μητέρα μου, για έναν ολόκληρο χειμώνα. Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς. Ορισμένοι λένε ότι “δεν συμβιβάζομαι” αλλά δεν είναι αυτό. Είναι ότι το άθλημα αυτό είναι συνολικό, δεν είναι ατομικό», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν λοιπόν δεν συγκλίνουν αυτά και δεν έρχονται, εγώ υποφέρω. Και για μένα αυτό είναι χαρά. Εάν λοιπόν δεν γίνεται με χαρά, όρεξη και αγάπη κάτι, δεν έχω λόγο να το κάνω. Αυτό το ακολουθούσα μάλιστα από την αρχή» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Κέντρος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.