Συνέντευξη στον Τάσο Μπιμπισίδη και την κάμερα του «I Love ΣουΚού» παραχώρησε ο Γιάννης Νταλιάνης. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την αντικατάσταση που κλήθηκε να κάνει στον Λεωνίδα Κακούρη, μετά την ξαφνική παραίτηση του συναδέλφου του από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

«Σίγουρα ο Βασιλιάς Ληρ θεωρείται κάτι κορυφαίο. Είναι για μένα μία ευκαιρία να επικοινωνήσω με αυτό το κείμενο, όχι να δικαιωθώ, να προβληθώ ή να δοξαστώ. Σίγουρα ξαφνιάστηκα αλλά η αντικατάσταση ήταν δυστυχώς αναγκαία στη φάση στην οποία βρισκόταν ο Λεωνίδας, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει», δηλώνει ο Γιάννης Νταλιάνης.

«Εγώ ήμουν ήδη στην παράσταση με άλλο ρόλο, σε μισή ώρα έπρεπε να αποφασίσω», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

«Επικοινωνήσαμε με μηνύματα, μου έστειλε ευχές να πάμε καλά. Από ‘κει και πέρα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για τον Λεωνίδα. Ήταν δικαιολογημένο το σούσουρο που ακολούθησε. Καθένας βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα, εγώ δεν είμαι τέτοιο άτομο. Είναι κι αυτό ένα στοιχείο βαρβαρότητας», σχολιάζει στη συνέχεια ο Γιάννης Νταλιάνης για το πολυσυζητημένο περιστατικό.