Οι θαυμαστές της Αριάνα ΝτεΜπόουζ κατηγορούν τους διοργανωτές των βραβείων Critics’ Choice Awards για ένα αστείο που είπε η παρουσιάστρια και το οποίο τους φάνηκε κακό. Συγκεκριμένα, η Μπέλα Ράμσεϊ αστειεύτηκε όσον αφορά τις ικανότητες στο τραγούδι της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψήφιων στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού, οι παρουσιαστές Μπέλα Ράμσεϊ και Άντονι Ράμος είπαν ότι οι διεκδικητές του βραβείου είναι «μερικές από τις πιο διάσημες φωνές στη μουσική βιομηχανία» και στη συνέχεια αναφέρθηκαν στη Billie Eilish, στον Lenny Kravitz και στη Dua Lipa, λέγοντας «τους αγαπάμε όλους».

Στη συνέχεια η Ράμσεϊ πρόσθεσε: «Υπάρχουν και οι ηθοποιοί, που πιστεύουν, επίσης, ότι είναι τραγουδιστές: ο Τζακ Μπλακ, η Αριάνα ΝτεΜπόουζ και ο Κεν, ο Ράιαν Γκόσλινγκ».

Η κάμερα στράφηκε προς την αμερικανίδα ηθοποιό, χορεύτρια και τραγουδίστρια, Αριάνα ΝτεΜπόουζ, που εμφανίστηκε κάπως έκπληκτη και μπερδεμένη, αλλά όχι αναστατωμένη. Η αναφορά ως αστείο στην ΝτεΜπόουζ φάνηκε μάλλον άδικη σε πολλούς, καθώς είναι μια επιτυχημένη σταρ των μιούζικαλ και κέρδισε Όσκαρ για τον ρόλο και την ερμηνεία τραγουδιών στο ριμέικ του «West Side Story» από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Αργότερα, σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η ΝτεΜπόουζ, η οποία έχει περισσότερους από 700.000 ακόλουθους, απάντησε: «Όχι, δεν το βρήκα αστείο».

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας – ηθοποιού αντέδρασαν με σχόλια κατά της Μπέλα Ράμσεϊ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Με τι τρόπο πρόσβαλε την Αριάνα! Την αποκάλεσε “ηθοποιό που νομίζει ότι μπορεί να τραγουδήσει”. Συγγνώμη, το είπες αυτό για κάποια από το καστ του “Hamilton”» αναφέρεται σε σχόλιο. «Πώς τολμάς; Ζήτα συγγνώμη! Άλλαξε επάγγελμα!» σημειώνεται σε άλλο σχόλιο στο X.

Το βραβείο της Ένωσης Κριτικών στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού κέρδισε ο Ράιαν Γκόσλινγκ για το «I’m Just Ken» από την ταινία «Barbie».