Μια αγρότισσα βγάζει μια περιουσία στο OnlyFans, βιντεοσκοπώντας τον εαυτό της να αρμέγει αγελάδες, να οδηγεί τρακτέρ και να καθαρίζει βρώμικους αχυρώνες, φορώντας μπικίνι. Η 29χρονη Brittney Woods λέει ότι τώρα κερδίζει τα τριπλάσια από όσα κέρδιζε, όταν δούλευε ως αγρότισσα πλήρους απασχόλησης και… πλήρως ντυμένη.

«Μπορώ πλέον να διαμορφώνω το ωράριό μου ανάλογα με τις ανάγκες μου», δήλωσε η Νεοζηλανδή στο πρακτορείο Caters, κάνοντας πλέον λόγο για εξαψήφιο μισθό.

«Δέχτηκα πολύ μίσος από τις γυναίκες, καθώς έλεγαν ότι δεν θα φορούσα αυτά που φοράω, δουλεύοντας σε μια φάρμα, αλλά όλη αυτή η προσοχή που μου δόθηκε βοήθησε τα πάντα να προχωρήσουν περισσότερο», πρόσθεσε.

Η Woods εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο πριν από σχεδόν μια δεκαετία και ελπίζει μια μέρα να αγοράσει τη δική της φάρμα.

«Τελείωσα το λύκειο και πήγα στο πανεπιστήμιο και σπούδασα επιχειρήσεις και μάρκετινγκ, αλλά μετά από δύο χρόνια έχασα το ενδιαφέρον μου και ακολούθησα αντ’ αυτού το πάθος μου για τη γεωργία», εξήγησε.

Πριν από τρία χρόνια, η Woods αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans, αφού άκουσε για τα τρελά ποσά που έβγαζαν οι δημιουργοί περιεχομένου στην ιστοσελίδα. Αποφάσισε επίσης να βγάλει τη συνηθισμένη, αγροτική της ενδυμασία και να εκτελεί τις αγροτικές της εργασίες με λιτά σύνολα.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχω δουλέψει σκληρά, γι’ αυτό και δεν με νοιάζει πλέον τι σκέφτονται οι άλλοι, όμως με μισούν συνέχεια γι’ αυτό», παραδέχτηκε. «Μου έχουν πει ότι δεν έχω καθόλου αυτοσεβασμό και ότι είμαι απλώς ένα ακόμα ξεπερασμένο μοντέλο, αλλά δεν με ενοχλούν αυτά που λένε άνθρωποι, που δε με ξέρουν».

Μεγάλο μέρος των αρνητικών σχολίων προέρχονται από άγνωστες γυναίκες, με την ίδια να λέει ότι οι συνάδελφοι αγρότες δεν είχαν ποτέ θέμα με τα διαδικτυακά της… καμώματα. «Είναι σίγουρα μια βιομηχανία που κυριαρχείται από άντρες. Σε όλες τις φάρμες που έχω πάει, συνήθως ήμουν η μόνη γυναίκα που δούλευε εκεί», δήλωσε η Woods. «Οι άνθρωποι σχολιάζουν ότι δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν μαζί μου, καθώς είμαι πολύ γοητευτική και δεν θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν σωστά. Αλλά δεν είναι έτσι, καθώς εργάζομαι συνέχεια με άνδρες και αυτοί δείχνουν σεβασμό».

Έτσι, ενθαρρυμένη από την υποστήριξη των ανδρών συναδέλφων της, η Woods δεν σκοπεύει να ξαναφορέσει τα ρούχα της· όχι σύντομα τουλάχιστον.