Τραγικό θάνατο βρήκε ο Αμερικανός ηθοποιός, Κρίστιαν Κλέπσερ, γνωστός ως Κρίστιαν Όλιβερ, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε μαζί με τις δύο κόρες του, Μαντίτα και Άννικ, ηλικίας 10 και 12 ετών, συνετρίβη στα ανοιχτά ενός μικρού νησιού της Καραϊβικής.

Ο πιλότος του αεροπλάνου, Ρόμπερτ Σάκς, σκοτώθηκε επίσης.

Ο Κρίστιαν Όλιβερ συμμετείχε σε ταινίες όπως το Speed Racer και το Valkyrie, ενώ πρόσφατα είχε παίξει στην τελευταία ταινία Indiana Jones.

Ανάμεσα στους πρώτους του ρόλους στις ΗΠΑ, όπως σημειώνει η Daily Mail, ήταν στο «Saved by the Bell: The New Class το 1995». Εμφανίστηκε επίσης ως χαρακτήρας στο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι «Medal of Honor: Above and Beyond».

Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία «Forever Hold Your Peace», της οποίας ήταν επίσης παραγωγός, και γύρισε τις τελευταίες του σκηνές στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο σκηνοθέτης της τελευταίας του ταινίας, Νικ Λάιον, απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία την τελευταία μέρα των γυρισμάτων: «Μιλούσαμε για την παραγωγή μιας ταινίας μαζί για χρόνια και τελικά τα καταφέραμε! Ευχαριστώ που είσαι σπουδαίος συνάδελφος, ηθοποιός και φίλος».