Η Τόνια Σωτηροπούλου υποδέχτηκε το νέο έτος με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια και τους αγαπημένους τους φίλους έχοντας θέα την Ακρόπολη.

Φορώντας ένα αστραφτερό ασημένιο φόρεμα για να καλωσορίσει τη νέα χρονιά, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν, στο οποίο… μιμούμενη τη Rita Hayworth, όπως αναφέρει στο ποστ της, λικνίζεται στου ήχους του Amado mio, χαρίζοντας έναν αισθησιακό χορό κάτω από τον αττικό ουρανό.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η ηθοποιός ευχήθηκε στο κοινό της: «Καλή χρονιά» και όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο απέσπασε αμέτρητα σχόλια και Likes.

Λίγες ώρες τώρα νωρίτερα, η Τόνια Σωτηροπούλου που συνηθίζει να συνοδεύει τον Κωστή Μαραβέγια στα live του στην νυχτερινή Αθήνα, μαζί με μεγάλη παρέα, που περιλάμβανε ανάμεσα σε άλλους τον Δημήτρη Μοθωναίο, τον σεφ Gabriel Nikolaidis, τη σκηνοθέτιδα Εύη Καλογηροπούλου (Στον θρόνο του Ξέρξη) και τις ηθοποιούς Λίνα Πάτσιου και Ανδριάννα Σαράντη τραγούδησαν και χόρεψαν ξέφρενα στους ρυθμούς των τραγουδιών του αγαπημένου καλλιτέχνη. Μάλιστα η παρέα ανέβηκε και στη σκηνή.

Με bra top, see through μπλούζα και φαρδιά μεταξωτή παντελόνα η ηθοποιός δημιούργησε μια glam εμφάνιση όπως ταιριάζει στη διάθεση των ημερών.