Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη σχέση του προχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο τραγουδιστής έχει δεσμό με την Ιωάννα Σαρρή και μίλησε ανοιχτά για τη ζήλια, την απιστία αλλά και τον ακραίο θαυμασμό που έχει βιώσει με θαυμάστριες.

Μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster , ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε για μια γυναίκα φαν του: «Θαυμάστρια μου έστελνε διάφορα απειλητικά μηνύματα, μου έλεγε ότι θα μου κάψει το αμάξι, τα λάστιχα, επειδή είχα σχέση».

Αναφορικά με τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, είπε πως είναι η πιο ωραία Ελληνίδα. Την απιστία όπως αποκάλυψε δεν τη δέχεται, ούτε την συγχωρεί. «Η απιστία θεωρώ ότι είναι λόγος χωρισμού. Παλιότερα όχι τόσο, πλέον όμως θεωρώ ότι είναι… Συνειδητοποίησα από την εμπειρία μου ότι όσες φορές συγχώρησα απιστία, υπήρξε μετά ένα κλίμα άρρωστο και τοξικό, σαν να αλλάξανε όλα. Θέλει πολλή δουλειά μετά για να φτιάξει το πράγμα» είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του που προβλήθηκε στο Happy Day, ο Γιώργος Σαμπάνης δήλωσε πως αν δεν ήταν αναγνωρίσιμος θα έβγαινε περισσότερο έξω, ωστόσο τώρα το αποφεύγει.

«Αν δεν ήμουν αναγνωρίσιμος, θα έβγαινα περισσότερο έξω. Δε μου αρέσει να πηγαίνω σε αγαπημένα μου μέρη και να έρχεται ένας τύπος, που έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή, και να με τραβάει φωτογραφίες, που είμαι ατημέλητος, και μετά γράφουν “πως είναι έτσι αυτός”» είπε ο τραγουδιστής.