Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, την προσωπική του ζωή αλλά και την τηλεόραση.

«Όταν τέθηκε θέμα για παρουσίαση δεν μου άρεσε που δεν θα είχα λόγο στο περιεχόμενο της εκπομπής. Αυτό που παρουσιάζει η Ευγενία Σαμαρά είναι κάτι που της πάει πάρα πολύ και είναι κάτι που θα μπορούσα να παρουσιάσω και εγώ. Οπότε, του χρόνου να την απολύσουν και να το πάρω εγώ. Δεν πέρασα ποτέ κρίση ηλικίας, ούτε στα 30, ούτε στα 40 κι ελπίζω ούτε και στα 50», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής είπε στη συνέχεια: «Εγώ θα μάλωνα με τη μητέρα μου αν μου έλεγε “πότε θα γίνω γιαγιά;”. Ποτέ! Το παιδί σου το κάνεις για να ανοίξει τα φτερά του. Έχουμε γίνει ζόμπι με τα κινητά, όπως και εγώ, όταν το συνειδητοποιώ όμως το φρενάρω. Στην τηλεόραση τα νέα παιδιά γίνονται γνωστά αμέσως και σε δύο χρόνια δεν τα ξέρει κανείς και κάπως έτσι έρχεται η κατάθλιψη και τα ψυχοφάρμακα. Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος, είμαστε αναλώσιμοι και αμέσως πάμε στον επόμενο. Δεν κατακρίνω όσους κάνουν ψυχοθεραπεία απλά πιστεύω ότι έχει γίνει της μόδας. Με το παραμικρό έχουμε γίνει ευαίσθητοι».

Κλείνοντας, ο Μέμος Μπεγνής απάντησε: «Με την Μιμή Ντενίση δηλώνω δημόσια ερωτευμένος».