Οι σχεδιαστές μόδας προσφέρουν εκατομμύρια δολάρια για να δουν να περπατούν στις πασαρέλες τους οι πέντε κυρίες που απαρτίζουν τη σχετική λίστα του Forbes για το 2010.

Η Ζιζέλ έχει γεννηθεί στις 20 Ιουλίου του 1980 στη Βραζιλία, είναι τοπ μόντελ, έχει πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες και σύμφωνα με το Forbes είναι αυτή τη στιγμή το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και η έκτη πιο πλούσια γυναίκα στον χώρο του θεάματος, αφού πέρυσι κέρδισε 25 εκατ. δολάρια.

Ακολουθεί η Χάιντι Κλουμ με 16 εκατ., η οποία έχει γεννηθεί το 1973 στη Γερμανία και είναι αμερικανογερμανικής καταγωγής. Είναι top model, ηθοποιός, παρουσιάστρια σε τηλεοπτικά σόου, τηλεοπτική παραγωγός, επιχειρηματίας, σχεδιάστρια μόδας και περιστασιακά και τραγουδίστρια.

Στην τρίτη θέση (με 9 εκατ.) φιγουράρει η Κέιτ Μος, η οποία έχει γεννηθεί στις 16 Ιανουαρίου του 1974 στην Αγγλία. Έχει γίνει εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά μόδας, έχει συνεργαστεί με όλους τους σχεδιαστές μόδας και το 2007 ήταν το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο. Τρία χρόνια βρίσκεται στην τρίτη θέση αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο.

Τέταρτη είναι η Αντριάννα Λίμα, γεννημένη στις 12 Ιουνίου του 1981 στη Βραζιλία και έγινε γνωστή το 2000 ως Άγγελος της Victoria Secret. Πέρυσι κέρδισε 7,5 εκατ. δολάρια.

Πέμπτη, με 6 εκατ. δολάρια, είναι η Κρόζ, γεννημένη στις 23 Ιανουαρίου του 1985 στην Ολλανδία και επίσης άγγελος της Victoria Secret.