Ο Κωστής Μαραβέγιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα του τηλεοπτικού σταθμού Mega την Παρασκευή (8/12), καθώς άρχισαν οι εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών. Στο πλαίσιο της εκπομπής μίλησε στο δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη για ένα αποκαλυπτικό ατύχημα που του συνέβη επί σκηνής, μεταξύ άλλων.

«Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ», εκμυστηρεύτηκε ο διάσημος τραγουδιστής και συνέχισε να λέει την ιστορία: «Έβλεπα τα βλέμματα να είναι πιο κάτω από εμένα». Ακολούθως ανέφερε κι ένα άλλο περιστατικό, που του έχει μείνει χαραγμένο στο νου. «Σε μια συναυλία μου ένα “ντούκι” είχε ρίξει κάτω δυο σεκιούριτι, είχε ανεβεί στη σκηνή έτοιμος να μου επιτεθεί και μου είπε “Σ’ αγαπάω Μαραβέγια”», δήλωσε.

Έπειτα σε ερώτηση σχετικά με την ευτυχία και τη δυστυχία, ο καλλιτέχνης, ανέφερε: «Υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι πρέπει να είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος, εάν δεν έχεις δυστυχήσει έστω για λίγο» είπε.

Και για το αν τον φλερτάρουν στα social media; Η απάντησή του ήταν απολαυστική. «Δεν με φλερτάρουν στα social media και δεν ξέρω γιατί. Είμαι πολύ φλώρος μάλλον».

Το πιο ακραίο που έχει κάνει για χάρη του έρωτα

«Το πιο ακραίο που έχω κάνει για τον έρωτα, είναι ότι παντρεύτηκα. Δεν το περίμενα ποτέ», εξομολογήθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ενώ θυμήθηκε και το παρελθόν: «Παλιά έκανα πιο εύκολα το πρώτο βήμα, η χυλόπιτα πονάει μετά τα 30. Δεν το φανταζόμουν ότι θα παντρευτώ».

Κι έκλεισε μιλώντας για το τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον. «Θα ήθελα να κάνω κι άλλο σινεμά με οποιονδήποτε τρόπο, ας κουβαλάω και καλώδια. Πρόσφατα έπαιξα στην ταινία του Βασίλη Κεκάτου, που θα βγει του χρόνου, και τραγουδάω με την μπάντα μου ένα είδος μουσικής που δεν το περιμένετε ποτέ», σημείωσε, ενώ αποκάλυψε πως συγκινήθηκε με τη δουλειά του στη σειρά «Milky Way», όπου έγραψε τη μουσική. Να σημειώσουμε ότι στη σειρά συμμετέχει και η σύζυγός του Τόνια Σωτηροπούλου.