Για την πορεία της, τις μεγάλες επιτυχίες που έχει τραγουδήσει, την γενέτειρά της την Κύπρο και τον πατέρα της που ακόμα είναι αγνοούμενος μετά την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974, μίλησε η Κωνσταντίνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά.

«Είμαι γεμάτη, έχω ζήσει δόξες, έκανα την οικογένειά μου, τα χρόνια περνάνε και κάνουμε αυτά που μπορούμε. Η μεγάλη ανατροπή ήταν το ντουέτο με τον Χριστοδουλόπουλο και όλοι έλεγαν πώς θα τραγουδήσω αυτό το τραγούδι. Για αρκετά τραγούδια που έχω πει νιώθω περήφανη, όπως το “Μια Ελλάδα φως” που είναι πολύ επίκαιρο με τα μάρμαρα» τόνισε η Κωνσταντίνα.

Στην συνέχεια, η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στον τόπο καταγωγής της, την Κύπρο.

«Η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου και περιμένω ακόμα να μάθω για τον πατέρα μου που είναι αγνοούμενος. Είναι ένα αδικημένο νησί» είπε χαρακτηριστικά ενώ μετά αναφέρθηκε στην συγκατοίκηση με την κόρη της Χριστίνα.

«Μένω ακόμα με την κόρη μου. Με την Χριστίνα τα πάμε πάρα πολύ καλά, έχω επενδύσει σε αυτήν την σχέση. Όταν μου έκανε παράπονα ότι λείπω, χαλάρωσα τους ρυθμούς μου και ήμουν δίπλα της. Στα πολύ δύσκολα θέματα τα βρίσκουμε πολύ, τώρα είμαστε φίλες. Με νοιάζει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι επιλέξει στη ζωή της» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Για την προσωπική της ζωή αναφέρει: «Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση, έχω δώσει και έχω πάρει πολλή αγάπη, είμαι γεμάτη».

Όσο για τα επαγγελματικά της βήματα από εδώ και πέρα; «Ετοιμάζω έναν δίσκο, πιάνο φωνή, από έναν μονόλογο που κάναμε περιοδεία το καλοκαίρι με τη ζωή του Αττίκ».