Στην Ινδία και συγκεκριμένα στην πόλη Guwahati ταξίδεψε η Μαρίνα Σάττι για να παρευρεθεί στον γάμο του αδελφού της. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, μοιράστηκε με το διαδικτυακό της κοινό φωτογραφίες και βίντεο από τον παραδοσιακό γάμο που έγινε και μας σύστησε τη νύφη της.

Εκτός από το ινδικό φόρεμα, εντύπωση προκάλεσαν τα χέρια της στα οποία έκανε tattoo χένα.

«Γειααααα είμαι η αδερφή του γαμπρούυυυυ και να η πιο όμορφη νύφη του κόσμου όλου! I love you αγάπη μου», έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

Για την περίσταση η τραγουδίστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα, lehenga σε μαύρους και χρυσαφί τόνους. Οι εικόνες θυμίζουν ταινία Bollywood, ξεκάθαρα.

γειααααα είμαι η αδερφή του γαμπρούυυυυ 🪬🪬🪬 και να η πιο όμορφη νύφη του κόσμου όλου! I love you αγάπη μου 🥹🥲😭🧿

Posted by Marina Satti on Tuesday, December 5, 2023

Η Μαρίνα Σάττι έχει καταγωγή από την Κρήτη και το Σουδάν (η ίδια μεγάλωσε στην Κρήτη) και είχε μιλήσει γι’ αυτήν, καθώς και για τον αγαπημένο της αδερφό που ζει στην Αγγλία, σε τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή The 2Night Show.

«Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν. Το Σάττι είναι το αληθινό μας επίθετο, δεν το έχω αλλάξει. Μου στέλνουν ότι υπάρχει μια φυλή στην Ινδία, αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Έχω πάει αρκετές φορές στο Σουδάν και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου, η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει», είχε πει η Μαρίνα Σάττι.

«Έχω έναν αδερφό, ο οποίος ζει στην Αγγλία και δουλεύει εκεί. Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως και αυτός εμένα. Είναι μικρότερος αλλά πάντα ήταν ο πιο σοφός της σχέσης μας, με πρόσεχε και με συμβούλευε. Δεν ασχολείται με το τραγούδι, είναι δικηγόρος», είχε αποκαλύψει στη συνέχεια για τον αδερφό της.

Εκτός από τον μικρότερο αδερφό της, η Μαρίνα Σάττι έχει αποκτήσει και μία μικρότερη αδερφή από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της που αρχικά επέστρεψε στο Σουδάν, αλλά στη συνέχεια μετεγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Αίγυπτο.

Η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024. Η επιλογή του τραγουδιού γίνεται με ανοιχτή διαδικασία. Δημιουργοί έστειλαν, έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, τις δικές τους προτάσεις ολοκληρωμένων τραγουδιών και ανάμεσα σε αυτούς έστειλε τραγούδι και η ομάδα που ετοίμασε που έγραψε τα νικητήρια Euphoria και το Tattoo της Loreen.

«Χαίρομαι που μου έχει ανατεθεί η Γιουροβίζιον. Είμαι χαρούμενη σίγουρα, όλη η γειτονιά μου είναι. Νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες. Βγαίνω στη γειτονιά μου και μου μιλάνε άνθρωποι που δεν ήξερα. Ο ανθοπώλης της γειτονιάς μου στη Νέα Σμύρνη μου είπε τι ωραία που τα είπα στην τηλεόραση. Το χρειαζόμουν γιατί συναντιόμαστε σε έναν κοινό στόχο με τον κόσμο. Ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο αδελφός μου, η απάντηση είναι πάντα ο αδελφός μου, είναι ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «Στούντιο 4».