Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha παραχώρησε ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου για την περιπέτεια που βιώνει ο Σταμάτης Γαρδέλης αλλά και για το νέο νομοσχέδιο που αφορά τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν είναι τυχαία τα βάσανα που περνάει ο Σταμάτης λόγω της τοποθεσίας που βρίσκεται το συγκεκριμένο σπίτι, όπως και τα βάσανα που έχω περάσει κι εγώ κατά καιρούς για το σπίτι που έχω εκεί. Είναι περιοχές που πότε χαρακτηρίζονται δασικές, πότε αποχαρακτηρίζονται και πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά» ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς και πρόσθεσε: «Έχει απόλυτο δίκιο ο Σταμάτης που παραπονιέται για ό,τι του συμβαίνει. Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, εύχομαι να ξεμπερδέψει εύκολα από αυτή την περιπέτεια και να βρει το δίκιο του. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό».

Σε ότι αφορά το νέο νομοσχέδιο που αφορά στους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, ο ηθοποιός σημείωσε: «Η οικογένεια στηρίζεται στη μητέρα, η οποία συλλαμβάνει τη νέα ζωή από το σπέρμα του ανδρός και έχει τη μεγάλη βιολογική υποχρέωση να το μεγαλώσει μέσα την κοιλιά της και να πονέσει για να το φέρει στον κόσμο. Από ‘κει και πέρα και ο πατέρας αναλαμβάνει και τις δικές του υποχρεώσεις».

Στην συνέχεια, ο Τάσος Χαλκιάς τόνισε πως: «Χωρίς αυτή τη διαδικασία δεν έχει κανείς παιδιά, είτε λέγεται γονιός 1 ή 2. Θεωρώ ότι όταν κάτι είναι παρά φύσιν δεν μπορεί να καρποφορήσει ως τεχνικό ζήτημα που νομοθέτησαν κάποιοι. Δεν νομοθετείται η φύση. Δεν με αφορά ο γάμος των ομόφυλων, μην το συνεχίσουμε καθόλου».