Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Το γνωστό ζευγάρι, έπειτα από 10 χρόνια έγγαμου βίου, πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε διαζύγιο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, αλλά οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες.

Οι πληροφορίες τους θέλουν να αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό ότι η σχέση τους έχει κάνει τον κύκλο της και ότι είναι έτοιμοι να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

«Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί και εμείς θα το αποκαλύψουμε… Παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη την 1η Αυγούστου 2013, χωρίς κανείς να το γνωρίζει και τελικά, 10 χρόνια μετά, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στο γάμο τους. Δεν έγινε κάτι μεταξύ τους. Ήταν ένα ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει πολύ με “κίτρινες σελίδες”» είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε ότι τη συγκεκριμένη είδηση την είχε ακούσει εδώ και καιρό.

Υπενθυμίζεται πως η δημοσιογράφος και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα.

Σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια είχε δηλώσει για τον σύζυγό της: «Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε Δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, και καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος, η Εύα Αντωνοπούλου βίωσε και ένα άλλο «διαζύγιο», επαγγελματικό ωστόσο, αφού μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων και πήρε μεταγραφή για το OPEN.

“1.8.2013. Η μέρα που ξεκίνησε το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας”, έγραψε την 1η Αυγούστου του 2022 ο Παναγιώτης Αρκουμανέας στη δημοσίευσή του κάνοντας mention την σύζυγό του. Μοιράστηκε μάλιστα ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τον γάμο τους και μια ακόμα πιο τρυφερή λεζάντα.

Οι followers του έδωσαν τις ευχές τους και χάρισαν τα likes τους στη λήψη που κοινοποίησε ο ίδιος. Οι δυο τους θέλησαν να περάσουν την ημέρα στη θάλασσα, με ένα μικρό πάρτι. Μάλιστα, μπαλόνια με τον αριθμό 9 υπήρχαν γύρω τους.