Η μακρόχρονη πορεία του Γιώργου Μαζωνάκη στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας έχει αποδείξει ότι πρόκειται για να τραγουδιστή όχι μόνο πετυχημένο, αλλά πολλές φορές μπροστά από την εποχή του, με extravagant ενδυματολογικές επιλογές και μεγάλη δόση χιούμορ. Ο «Μαζώ» μοιράστηκε τις τελευταίες ώρες μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με έναν άσσο στο κεφάλι.

Κοιτώντας την κάμερα μάς έκανε να πατήσουμε like και να παρατηρήσουμε το χτένισμά του. «Έχω Άσσο στο…» σημείωσε στη λεζάντα και οι followers του στα σχόλιά τους, του έγραψαν πως ό,τι και αν ετοιμάζει είναι πρώτος σε όλα και πως ανυπομονούν για την έναρξη των εμφανίσεών του στο Φωταέριο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής λέγεται ότι θα αναλάβει την παρουσίαση ενός δικού του ιδιαίτερου talk show όμως ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί πού θα μεταδίδεται τηλεοπτικά.

Πρόσφατα δε, ο Γιώργος Μαζωνάκης υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records. Η υπογραφή των συμβολαίων με τους ιδρυτές της Panik, Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση και Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας, παρουσία όλου του team της, που καλωσόρισε τον καταξιωμένο κι αγαπητό καλλιτέχνη. Μαζί του ήταν ο παραγωγός του, Κώστας Καλημέρης.

Τι συμβαίνει με την πρεμιέρα του «Μαζώ» μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη

Το σχήμα τώρα με τους Γιώργο Μαζωνάκη και Ηλία Καμπακάκη περίμεναν οι fans των δύο τραγουδιστών, οι οποίοι θα εμφανίζονται αυτή τη σεζόν στο Φωταέριο, η πρεμιέρα τους ωστόσο πήρε ξανά αναβολή.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό Σουσού», η συγκεκριμένη πρεμιέρα πηγαίνει από Πέμπτη σε Πέμπτη, ενώ επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα.

«Το θέμα είναι ότι αυτοί οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν συναντηθεί ακόμα. Είχαν συναντηθεί στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη όταν ήταν να κλείσουν τη συμφωνία και τα είχαν βρει», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε μία φάση επανατοποθέτησης», πρόσθεσε ο Νίκος Γεωργιάδης και συνέχισε: «Η νυχτερινή πιάτσα γνώριζε ότι το σχήμα θα έκανε πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη, στη συνέχεια μάθαμε ότι θα τους δούμε στις 23 του μήνα αλλά τώρα ακούγεται πως στην καλύτερη περίπτωση η έναρξη θα γίνει στις 30/11 αφού οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν συναντηθεί ακόμα – και αυτός είναι ίσως ο λόγος που δεν έχει βγει η επίσημη ανακοίνωση. Πάντως πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος απομάκρυνε ξαφνικά άλλον έναν στενό του συνεργάτη, τον Γιώργο Ισαάκ – προηγουμένως είχε διακόψει τη συνεργασία με τον επί χρόνια μετρ και καλό του φίλο στο πλαίσιο ενός ολικού restart που αποφάσισε να κάνει μετά τη μετακίνησή του από τη Minos- EMI στην Panik Records».