Ο Μπεν Άφλεκ και η πρώην σύζυγός του, Τζένιφερ Γκάρνερ μπορεί να μην είχαν πάντα τις καλύτερες σχέσεις μετά το διαζύγιό τους. Οι τελευταίες φωτογραφίες τους πάντως είναι απολαυστικές. Το πρώην ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στη Σάντα Μόνικα, όπου ο γιος τους Σάμουελ είχε αγώνα μπάσκετ.

Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον και αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό ήταν τα γέλια τους και ειδικά εκείνο του Μπεν Άφλεκ.

Οι δύο γονείς συζητούσαν και χαμογελούσαν και όταν ο Σαμ τελείωσε με το παιχνίδι, έφυγαν όλοι μαζί… με πραγματικά καλή διάθεση.

Η νέα σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Λόπεζ, δεν ήταν εκεί, κι έτσι φαίνεται πως ήταν μια ημέρα για τους τρεις τους – γονείς και γιο, όπως σημειώνει το TMZ.

Οι φωτογραφίες με τον χαρούμενο ηθοποιό προκάλεσαν εντύπωση αλλά και πολλά σχόλια. «Έχει δόντια. Χαμογελάει», έγραψε ένας χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Τόσο χαρούμενο έχω να τον δω μήνες», έγραψε ένας άλλος, ένα σχόλια μάλλον αιχμηρό για τη σχέση του με τη Jlo.

«Δεν τον έχω δει ποτέ να γελάει έτσι με τη Τζένιφερ Λόπεζ», παρατήρησε ένας άλλος.