Ο θάνατος της Κάτιας Νικολαΐδου σε ηλικία 58 ετών από καρκίνο προκάλεσε θλίψη. Η ηθοποιός έδινε εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο. «Eίπα ότι εγώ δεν πεθαίνω από αυτό (σ.σ. τον καρκίνο). Αυτό είπα. Έτσι απλά» δήλωνε πριν από 8 χρόνια στην κάμερα της εκπομπής «Μία» με την Τατιάνα Στεφανίδου και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη.

«Κανένας δεν ξέρει τη δύναμη που κρύβει μέσα του και καλύτερα να μη χρειαστεί να την ανακαλύψει. Το λέω εγώ αυτό, βεβαίως όμως όταν βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε και τόσο κοντά σε τεράστιες δυσκολίες υπάρχουν δυο δρόμοι. Ο ένας είναι να τα εγκαταλείψουμε και ο άλλος είναι να προσπαθήσουμε και να πολεμήσουμε», είχε τονίσει και συνέχιζε:

«Επειδή εγώ έχω μάθει να είμαι πολεμίστρια και να κερδίζω μάχες, επέλεξα αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Πάντοτε με πολύ μεγάλη πίστη στο Θεό, πολύ μεγάλη πίστη και δύναμη από τους ανθρώπους που αγαπάω. Την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την ανιψιά μου που την λατρεύω».

«Τότε μου έδωσαν πάρα πολύ δύναμη οι άνθρωποι που αγαπώ, οι γονείς μου, ο αδελφός μου, οι φίλοι μου και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Και από τον χώρο πάρα πολλοί άνθρωποι με στήριξαν. Γενικώς είμαι ένας τυχερός άνθρωπος» είχε πει, μεταξύ άλλων, η Κάτια Νικολαΐδου σε εκείνη την τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Θεωρώ ότι γεννιόμαστε και φεύγουμε μόνοι οπότε πρέπει να αποκτήσουμε τη δύναμη για να σταθούμε σε οποιαδήποτε δυσκολία. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους άλλους για δεκανίκι».

H σχετική ανάρτηση του Newsbeast.gr στο Instagram