«Αναμενόμενα» χαρακτήρισε η Χριστίνα Πολίτη τα διαζύγιά της μιλώντας στην Ελένη Τσολάκη και στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλου η οποία μετρά πολλά χρόνια.

«Τα διαζύγιά μου ήταν αναμενόμενα γιατί αυτό που εγώ είχα ανάγκη ήταν ο σύντροφός μου να ακολουθεί αυτήν την ταχύτητα που έχω εγώ στο κεφάλι μου και τρέχω. Αν δεν κάνει update, τι να κάνω; Με το πρώτο μου σύζυγο είμαστε πολύ φίλοι, γνωριστήκαμε πολύ μικροί. Έχουμε συμπορευτεί και με την επόμενη δική του σύζυγο. Ο δεύτερος είναι ένας νέος ωραιότατος άνθρωπος που έκανε τη ζωή του κι είμαστε τέλεια. Και τους δύο γάμους τους έκανα κακήν κακώς. Τον έναν τον έκανα με δύο άτομα και τον άλλον με πέντε. Έκανα δύο πολιτικούς γάμους αναγκαστικά» ανέφερε η Χριστίνα Πολίτη.

«Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι καλός σύντροφος και καλός και με τα παιδιά μου. Είναι πάρα πολύ καλός με το μικρό παιδί. Έχουν φιλική σχέση. Ένας άνθρωπος που είναι καλός με τα παιδιά σου, είναι διαμάντι για μία γυναίκα, ειδικά σε μεγάλη ηλικία και όταν έχει τόσα πράγματα να μανατζάρει» συμπλήρωσε η Χριστίνα Πολίτη.