Για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και για τις μεταφυσικές του ανησυχίες μίλησε σε συνέντευξή του που προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/10) ο Μέμος Μπεγνής. «Όταν κυνηγάνε τον σύντροφό του στο super market θέλω να κάνω εμετό» είπε για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Επιστημονικά, έχει αποδειχθεί ότι βλέπουμε μόνο το 5%. Το υπόλοιπο 95% είναι σκοτεινό. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει μόνο η ύλη αλλά μετά θάνατον θα υπάρχουμε και σε κάποια άλλη μορφή» είπε στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα.

«Είναι φέρελπις. Τον έχουν κατηγορήσει ότι δεν έχει πολιτικό backround, αλλά καλύτερα. Είναι ένας άνθρωπος με φρέσκο μυαλό και μπορεί να κάνει την ανατροπή. Δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα, αν και έχει κατηγορηθεί ότι το κάνει ”σημαία”. Αυτός που δηλώνει, αυτός είναι. Τα κανάλια το έχουν κάνει ”λάστιχο” και το αναπαράγουν το θέμα. Όταν κυνηγάνε τον σύντροφό του στο super market και παίρνουν συνέντευξη από τον παντοπώλη, με κάνει να θέλω να κάνω εμετό» επεσήμανε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Το σεξ είναι ”αναγκαίο κακό”, πολύ κακό για το τίποτα αλλά απαραίτητο συστατικό για μια σχέση»

«Μεγαλώνοντας πρέπει να προσέχουμε την εικόνα μας, το σώμα μας, το πρόσωπό μας. Δεν ανησυχώ μήπως η απώλεια των μαλλιών μου επηρεάσει τη γοητεία μου. Το σεξ είναι ”αναγκαίο κακό”, πολύ κακό για το τίποτα αλλά απαραίτητο συστατικό για μια σχέση. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξει σχέση χωρίς το σεξ. Όταν ζευγάρια είναι 50 χρόνια μαζί, δεν μπορούν να είναι τόσο ενεργοί» είπε μιλώντας για την προσωπική του ζωή.

«Δεν μπορώ να βρεθώ σεξουαλικά με άνθρωπο με τον οποίο δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Προτιμώ να κάνω σχέσεις με μικρότερες ηλικίες. Οι συνομήλικοι, μου φαίνονται μεγάλοι» υπογράμμισε.

«Δεν έχω ζητήσει ποτέ τη βοήθεια από ειδικό, έχει γίνει τόσο της μόδας. Όποιος περνά μια ερωτική απογοήτευση δεν χρειάζεται να το διαχειριστεί με τον ψυχολόγο του. Έχουμε φίλους που μπορούμε να μιλάμε. Αν πρόκειται για κάποια βαριά κατάθλιψη, τότε μπορείς να απευθυνθείς σε ειδικό. Σιγά σιγά ντρέπεσαι να πεις ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε ψυχολόγο» δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Βότκα μολότοφ», αλλά και στην παράσταση «Από Σμύρνη… Σαλονίκη» που θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η παράσταση της Μιμής Ντενίση θα γίνει και σειρά στην τηλεόραση, με τα γυρίσματα να ξεκινούν την άνοιξη.